skip to Main Content
Façana Citilab - Línia De Vida

Formes part de la història del Citilab. Envia’ns el teu record!

Per rememorar els 10 anys d’història del Citilab, s’ha creat una línia de vida digital que proposa un viatge en el temps des del 2017 fins el 2007, l’any d’inuguració del laboratori ciutadà d’innovació de Cornellà de Llobregat.

Aquesta línia de vida inclou esdeveniments únics acollits al Citilab, jornades i congressos nacionals i internacionals, projectes i iniciatives que han nascut i s’han desenvolupat amb molt d’èxit, treballs innovadors i imaginatius fets pels citilabers, formacions que s’han anat impartint al llarg dels anys, i visites i entrevistes a persones d’interès que han col·laborat amb el centre.

Més de setanta fotografies i una seixantena de vídeos acompanyats de textos explicatius i organitzats per data fan un repàs dels moments viscuts al Citilab durant aquests 10 anys de vida. Un període en el que s’ha consolidat una comunitat de citilabers basada en la col·laboració, la cocreació, l’inclusió social i l’intercanvi de coneixement.

Ara és el teu torn. Si formes part de la història del Citilab i vols participar en l’elaboració d’aquesta línia de vida digital, envia’ns el teu record (ja sigui imatge o vídeo) a 10anys@e-citilab.eu indicant el teu nom, l’any que es va realitzar i l’activitat en la qual vas participar. Des del Citilab, es publicaran les teves aportacions i d’aquesta manera es completarà aquest passeig pels 10 anys del Citilab de forma col·laborativa. Citilaber, esperem el teu record!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar