skip to Main Content

Vine a celebrar els 10 anys del Citilab amb nosaltres!

El proper divendres 10 de novembre el Citilab convida a tots els ciutadans i ciutadanes a la festa del seu desè aniversari. Enguany, aquest laboratori d’innovació social i digital pioner a Catalunya i Espanya suma 10 anys des de la inauguració de la seva seu física el 23 de novembre de l’any 2007 a l’antiga fàbrica de Can Suris.

Vols sorprendre’t i ser partícep d’activitats artístiques col·laboratives? Vols descobrir de forma dinàmica i entretinguda el món de la innovació i la co-creació? T’esperem la tarda del 10 de novembre al Citilab per celebrar el nostre desè aniversari!

Logo 10 anys Citilab

La història del Citilab

La iniciativa va prendre forma l’any 2007 de la mà d’un grup de ciutadans que, entusiasmats per les oportunitats que oferien les noves tecnologies i liderats per Vicens Badenes, van impulsar el primer laboratori ciutadà europeu. Aquesta idea fou absolutament innovadora, ja que es tractava d’un espai que centrava la seva tasca en explorar i difondre l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació de la cultura digital que, finalment, va prendre forma a instal·lant-se a la Plaça Can Suris de Cornellà de Llobregat.

D’aquesta manera, el Citilab s’ha convertit en una barreja entre un centre de formació, un centre de recerca, una incubadora d’iniciatives empresarials i socials i també un centre digital d’innovació ciutadana on els usuaris estan convidats a venir a investigar, emprendre i innovar de manera col·laborativa i integradora.

Si has format part de la història del Citilab o t’agradaria començar a descobrir-lo, sigui com sigui no et perdis la cita del 10 de novembre!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar