skip to Main Content
Opensurf

El Citilab ha sumat 133 citilabers nous durant el mes de setembre!

Amb l’inici de totes les formacions del Citilab, el mes de setembre ha sigut un mes d’allò més mogudet. Entre l’última setmana de setembre i la primera d’octubre han tornat a començar totes les formacions dirigides a persones de totes edats, nivells i àmbits d’interès, i una gran quantitat de ciutadans i ciutadanes han volgut implicar-s’hi i formar part de la comunitat citilaber.

En un total de 20 dies laborables de setembre s’han registrat 133 carnets de citilaber nous, el que significa que, fent-ne la mitjana, durant el mes van sorgir 7 membres del Citilab nous cada dia.

Fent una mirada al passat, l’any 2016 va acabar amb un total de 8.688 socis i, fins aquest mes de setembre del 2017, s’han incorporat 735 citilabers a la comunitat; arribant així a la xifra de 9.423 socis en l’actualitat, tres mesos abans d’acabar l’any.

Amb el carnet de citilaber, tots els usuaris poden accedir a les instal·lacions del Citilab de dilluns a divendres de 9h a 20h, fer ús dels ordinadors de l’Opensurf, rebre suport tecnològic dels experts del Citilab, participar en activitats d’innovació i tecnologia, venir en grup a treballar un projecte, obtenir descomptes en activitats i inscriure’s en l’oferta formativa.

Carnet de Citilaber

Totes les formacions del segon quadrimestre de l’any ja han començat, però si t’interessa la programació, la robòtica, les aplicacions mòbils, l’elaboració de projectes col·laboratius, la cultura maker o els videojocs consulta tota l’oferta formativa i no deixis escapar el proper període d’inscripcions!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar