Obicex presenta el projecte d’investigació i innovació Aula Futura

El proper dilluns 2 d’octubre a les 16h es presenta al Citilab el projecte d’investigació Aula Futura, una iniciativa de la Fundació Obicex que té com a objectiu redefinir el concepte d’aula i investigar com serà aquesta i la docència del futur.

Aquest esdeveniment de presentació pretén exposar davant de tots els assistents els objectius d’aquest projecte, que es troba en una primera fase de co-construcció i, a més, ofereix l’oportunitat a totes les persones interessades d’incorporar-se a l’equip de treball que realitzarà la investigació.

En una societat cada vegada més digitalitzada on la tecnologia té un paper d’allò més important, Obicex planteja l’aparició de noves oportunitats de mercat profitoses per a empreses i persones. Reflexionant sobre la poca mutabilitat de la docència, el projecte Aula Futura presenta el repte d’innovar en l’àmbit de l’educació aprofitant les noves tecnologies com la realitat virtual i augmentada, la gamificació o el big data.

D’aquesta manera, el projecte d’Obicex pretén analitzar de manera crítica el concepte d’aula tal i com el coneixem avui dia, descartant el model pedagògic tradicional d’impartir classes de manera magistral, en espais més o menys massificats i organitzats per fileres lineals on els alumnes mostren, en general, una actitud passiva davant la figura del professor.

Així doncs, la fundació Obicex, experta en comunicació experiencial, planteja la necessitat d’organitzar activitats d’investigació i posada en comú en l’àmbit de la gestió del coneixement representada per l’aula de formació, que pot ser real o virtual, amb l’aplicació de tecnologies i recursos relacionats.

Si voleu rebre més informació sobre aquest acte i formar-ne part, podeu posar-vos amb contacte amb Obicex trucant al 900 649 455.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar