Cloenda Dibatec

Citilab acull la presentació de la formació ‘Programació per a la millora educativa’ promoguda per la Diputació de Barcelona

Aquest 26 de setembre a les 11:45h se celebrarà la presentació del projecte ‘Programació per a la millora educativa’ a les instal·lacions del Citilab. En aquesta sessió de presentació hi assistiran els tècnics dels ajuntaments i el personal docent participant de la formació que, a més, aprofitaran per visitar el Citilab i conèixer la trajectòria del centre en l’ensenyament de la programació i el foment de les vocacions científiques.

Igual que en les edicions anteriors, el curs s’impartirà novament al Citilab, que acollirà les dues sessions de 4 hores de formació presencial dels dies 3 i 10 d’octubre, oferirà suport al desenvolupament del projecte a l’aula i lliurarà un kit d’Scratch 4 Arduino per a cada centre amb el material necessari per començar a treballar a l’aula.

Un any més, Citilab actua com a formador de formadors en aquesta nova edició, el projecte finançat per la Diputació de Barcelona que s’adreça al professorat de Primària i Secundària per treballar els beneficis que la programació pot aportar en el treball habitual a l’aula. D’aquesta manera, dona suport a les competències i vocacions científico-tècniques i procura l’avanç cap a un futur educatiu innovador que posa en valor la programació, la robòtica i la tecnologia.

A partir del 3 d’octubre, tots els participants s’implicaran en l’elaboració de projectes per millorar les estratègies d’aprenentatge i treballar el pensament lògic a les escoles. Si us interessa inscriure-us en la propera edició, podeu demanar més informació a la Diputació de Barcelona (934 022 222) i al Citilab.

En la darrera edició hi van participar docents de 17 centres educatius diferents i van tirar endavant projectes centrats en quatre àmbits concrets: pensament computacional, programació, STEM i robòtica. Tots els projectes es poden consultar en aquesta web i alguns d’aquests són: la maqueta d’un habitatge de l’Institut Llavaneres, un estudi de projectes d’Scratch per complementar els continguts de tecnologia de l’Institut Estela Ibèric, el joc TA TE TI en anglès de l’Institut Montpedrós o un prototip de casa domòtica de l’Escola Tabor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar