skip to Main Content
Formació Obicex

Obicex ofereix formació sobre disseny de videojocs, realitat virtual i augmentada i mons virtuals

La Fundació Obicex, que forma part de l’ecosistema empresarial del Citilab, ofereix tres formacions sobre creació de videojocs 2D i 3D, on es pot adquirir coneixement sobre disseny artístic i gràfic, sobre modelat i animacions 3D i/o desenvolupament d’aplicacions i productes audiovisuals multimèdia: el Cicle Superior d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, el Màster en Disseny de Videojocs amb Unity i el Màster de Realitat Virtual i Augmentada.

Les places per a les tres formacions presencials estan esgotades, però encara és possible matricular-se als cursos online.

Cicle Superior d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

El Cicle Superior d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Virtuals ha començat aquest dilluns 18 de setembre de manera presencial a les instal·lacions del Citilab, però té disponibilitat per a la formació a distància. El curs online mostra el procés necessari per generar animacions 2D i 3D per a productes audiovisuals i desenvolupar productes audiovisuals multimèdia interactius.

Màster en Disseny de Videojocs amb Unity

El Màster en Disseny de Videojocs amb Unity comença a l’octubre i ofereix la possibilitat de formar-se en el disseny i la programació de videojocs a distància. D’aquesta manera, s’aprèn a crear personatges, els escenaris i els móns virtuals així com a aplicar tècniques més avançades d’animació, texturització i il·luminació.

Màster de Realitat Virtual i Augmentada

El Màster de Realitat Virtual i Augmentada també comença al mes d’octubre. A través del Campus 3D d’Obicex, es pot obtenir tots els continguts multimèdia, la classe online, la zona d’exercicis i projectes per aprendre a desenvolupar aplicacions 3D orientades a tot tipus de dispositius a més de conèixer i aplicar el procés de creació de la realitat virtual.

Totes les formacions online d’Obicex posen a disposició de l’estudiant un tutor personal i tot l’equip de docents per guiar els coneixement adquirits i tutoritzar tot el procés d’aprenentatge i creació. Per a més informació podeu entrar a la web d’Obicex o trucar al 900 649 455.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar