skip to Main Content
Programa Innova't

Citilab presenta la formació d’Agents Locals d’Innovació a la Jornada de la Internet Social

Citilab, Fundació Esplai i Fundació i2cat han impulsat la formació Innova’t, un programa que ha format a 15 joves d’entre 20 i 29 anys amb perfils professionals de Joves Agents Locals d’Innovació Digital. Aquest programa ofereix un curs intensiu de 80 hores de formació teòrica i 40 hores de pràctiques als estudiants perquè aquests adquireixin les competències i habilitats necessàries per desenvolupar i donar suport a projectes d’innovació social en ajuntaments de l’àrea de Barcelona. En aquesta primera edició: Cornellà, Hospitalet, Esplugues, Sant Boi, Barberà del Vallés, Barcelona, Molins de Rei, Terrassa i Mataró han format part d’aquesta experiència.

L’objectiu principal de la formació és acompanyar els joves per afrontar els reptes proposats des de  cada municipi i capacitar-los per ajudar als agents locals a complir els objectius proposats en els seus Projectes d’innovació social locals o a donar suport als Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT).

Activitat Programa Innova't

Laia Sánchez, responsable del Col·laboratori i coordinadora dels projectes europeus del Citilab, i Roser Santamaria, coordinadora de l’àrea d’Emprenedoria i Innovació Digital del Citilab, conformen el grup de docents que tiren endavant el curs conjuntament amb Pau Adelantado, Unitat de living labs i digital social innovation de la Fundació i2cat.

Per presentar els resultats i donar a conèixer l’experiència, dijous 21 de setembre Citilab participarà en la Jornada de Dinamització de la Internet Social, la trobada anual dels agents clau de la Xarxa Punt TIC,  per oferir més informació sobre el programa Innova’t.

A més, aquesta formació d’Agents Locals d’Innovació Digital ha estat seleccionada com a finalista en la categoria de projectes de cooperació dels All Digital Awards, i els guanyadors s’anunciaran el 4 d’octubre en la All Digital Summit.

Innova’t s’emmarca dins dels projectes ‘Singulars’ del sistema de la Garantia Juvenil i està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar