skip to Main Content
Robòtica Educativa

A partir de l’última setmana de setembre, forma’t al Citilab!

Al mes de setembre deixem enrere l’estiu i les vacances per tornar a reprendre el ritme. Com no podia ser d’una altra manera, al Citilab també ens posem al dia i encetem aquest segon quadrimestre amb noves dates d’inici d’una gran varietat de formacions per a totes les edats, nivells i àmbits d’interès!

Coneixes la oferta formativa del Citilab?

Inicia’t

Inicia’t és una formació bàsica en l’ús de l’ordinador que ofereix coneixements bàsics per navegar, trobar informació, guardar-la en diferents suports, etc. També s’introdueix a l’usuari en l’ús d’imatges, la creació de documents i l’ús de correu electrònic.

  • Grup de matins: d’11:00 a 13:00h – Inici: 25 de setembre
  • Grup de tardes: de 16:00 a 18:00h – Inici: 27 de setembre

Més informació

Iniciació a la programació amb Scratch

Nens i nenes d’entre 8 i 12 anys treballaran amb l’entorn de programació per blocs Scratch amb l’objectiu que aprenguin a programar, utilitzin el pensament lògic i interactuin amb la tecnologia d’una manera activa i creativa.

  • Grup 1: Dilluns de 17:30 a 18:30h – Inici: 25 de setembre
  • Grup 2: Dimarts de 17:00 a 18:00h – Inici: 26 de setembre

Més informació (No hi ha places disponibles)

Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino

Aquesta formació ofereix la possibilitat a un públic heterogeni d’aprendre a programar dispositius electrònics i robots de manera gràfica i intuïtiva amb l’entorn de programació lliure dissenyat al Citilab.

  • Dimecres de 17:30 a 19:00h – Inici: 27 de setembre

Més informació (No hi ha places disponibles)

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor

Els participants de la formació s’iniciaran en la creació d’aplicacions per a mòbils i tauletes amb AppInventor, una aplicació web de programació per blocs que permet generar aplicacions per al sistema operatiu Android.

  • Dijous de 17:30 a 19:00h – Inici de la formació: 28 de setembre

Més informació

SeniorLab

Més que una formació, el SeniorLab és una comunitat per a majors de 55 anys que explora les possibilitats de desenvolupament de les capacitats d’innovació de la gent gran. A través de la tecnologia, els participants col·laboren en la creació de projectes de temàtica social.

  • Dimarts d’11:00 a 13:00h – Inici: 3 d’octubre
  • Dimecres de 16:00 a 18:00h – Inici: 4 d’octubre
  • Dijous d’11:00 a 13:00 – Inici: 5 d’octubre

Més informació

Altres formacions

Recorda que a partir d’aquest mes de setembre també et pots formar en dades obertes en la nova formació modular de l’Open Data Lab i obtenir el certificat Business Open Data bàsic. D’altra banda, també pots inscriure’t a la formació de Facility Management, l’àmbit laboral en creixement que s’ocupa de la gestió integral d’edifics i serveis generals, en un curs gratuït i presencial d’FMIC i Citilab.

Finalment, Òbicex també t’ofereix l’oportunitat de titular-te amb el cicle formatiu superior d’animacions 3D, jocs i entorns interactius que s’imparteix al Citilab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar