skip to Main Content
Drons FMIC

Ja et pots inscriure al 6è taller i al 7è curs oficial de drons!

6è Taller per a l’ús professional i amateur de drons

El proper dilluns 9 d’octubre de 17h a 20h al Citilab s’impartirà el 6è taller per a l’ús professional i amateur de drons, que ha sigut organitzat per Facility Management per Infraestructuras Críticas S.L.

El taller impartirà tota la teoria necessària per poder pilotar aquestes aeronaus no tripulades però també treballarà amb Drons reals per muntar-los a partir de peces, visualitzar vídeos de vols reals i pilotar-los en primera persona.

  • Preu: 90€ 20€ de descompte a les persones residents a Cornellà i a les persones que es trobin a l’atur o joves que tinguin algun dels progenitors a l’atur. Les ofertes són acumulatives.
  • Inscripció i més informació: infodrones(arrova)fmic.es / 93 551 06 60

7è Curs oficial de pilot avançat de drons: semi-presencial i online

El següent dilluns 16 d’octubre començarà la setena edició del curs oficial de pilot avançat de drons (online i semi-presencial), també organitzat per FMIC amb la col·laboració de Citilab i Flybai.

Igual que en les últimes sis edicions, l’objectiu d’aquest curs és que els alumnes es converteixin en nous pilots i puguin obtenir el certificat per poder pilotar aeronaus no tripulades (drons/RPA/UAV) de forma professional, segura i homologada d’acord amb la llei.

La formació s’adreça a totes aquelles persones que necessitin fer ús de drons per desenvolupar la seva carrera professional o per aquells a qui l’ús d’un RPA pugui ser útil en el futur de la seva professió.

El curs semi-presencial serà acollit a les instal·lacions del Citilab i la durada d’ambdós és de 3 setmanes (el semi-presencial i també l’online). La formació culminarà amb un examen teòric, un examen teòrico-pràctic i un examen pràctic de vol.

L’únic requisit per inscriure’s al curs és ser major de 18 anys.

  • Preu: 1.100€ el curs semi-presencial i 875€ el curs online
  • Inscripció i més informació: infodrones(arrova)fmic.es / 93 551 06 60

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar