skip to Main Content
Primer Episodi 'Psycho Acústica' - Club De Media

El Club de Media del Citilab presenta el capítol pilot del projecte audiovisual: ‘Psycho Acústica’

El 27 de setembre a partir de les 17:30 hores, la dinàmica de cada dimecres al Club de Media es veurà alterada per un motiu especial. Després de més d’un any de feina i constància es projectarà el capítol pilot del projecte audiovisual ‘Psycho Acústica’ davant del públic al Citilab.

‘Psycho Acústica’ és el resultat de tot l’aprenentatge col·laboratiu en l’àmbit audiovisual assolit al Club de Media. Tots els creadors d’aquest projecte han participat en la producció d’aquest episodi pilot convertint-se en guionistes, actors, productors i tècnics de càmera i d’edició amb el suport dels experts del Citilab, Tirs Abril i Laia Sánchez.

Making off 'Psycho Acústica'

Aquest primer episodi té una durada de 15 minuts i presenta un argument i un enfocament propi del cinema independent. El professor Folg investiga la psicoacústica, la disciplina que estudia la percepció subjectiva de les qualitats del so, i decideix tirar endavant un experiment amb el jove periodista Carlos Famos. L’objectiu del seu estudi és descobrir si existeix una nova forma de comunicació que suposi un salt qualitatiu en l’evolució de l’ésser humà.

Per fer realitat aquesta història, Frederic Folgado, Alberto Canales, David Pons, Marc Nogués, Daniel Gordillo i Alfonso Pardo han donat vida als personatges que han protagonitzat escenes en diversos escenaris de Cornellà: a l’interior del Citilab, als camins del voltant del riu Llobregat, a la biblioteca Marta Mata, al parc de la Fontsanta i al bar Lee León d’entre d’altres.

Curtmetratge Physo Acústica - Club de Media

La co-creació d’aquest argument ha sigut l’excusa per a què tots els membres del Club de Media s’hagin submergit en del món audiovisual, connectant amb noves tendències del sector que han democratitzat l’accés als nous mitjans audiovisuals (transmèdia, user generated content, etc.). Tot aquest procés d’aprenentatge ha sigut plasmat al blog del club.

La presentació del projecte estarà oberta a tots els ciutadans. Vols veure el primer episodi de ‘Psycho Acústica’? Podràs conèixer els membres dels Clubs, rebre més informació i, si t’hi animes, podràs formar part del Club de Media i continuar la producció d’aquesta ‘psycho-sèrie’!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar