skip to Main Content
Jornada Open Data I Pimes

Torna l’Open Data Lab amb un workshop gratuït i més formació en Business Open Data

L’Open Data Lab, l’escola ciutadana de dades del Baix Llobregat, torna al setembre amb el workshop gratuït ‘Com reutilitzar les dades Obertes per generar valor’, que tindrà lloc a les instal·lacions del Citilab el dimarts 26 de setembre a les 18h30. El taller tractarà de l’aplicació de l’open data a projectes emprenedors per generar impacte social i econòmic. Durant el workshop també es donarà a conèixer l’oferta formativa de l’Open Data Lab que es desenvoluparà durant els mesos de tardor. Per inscriure-us, aconseguiu una entrada gratuïta via Eventbrite.

Formació acreditada en l’ús de dades obertes per als negocis

A partir del mes de setembre tornen els mòduls del certificat Business Open Data bàsic, un primer contacte amb l’aplicació de les dades obertes al món de l’empresa, considerades una nova matèria primera amb grans potencialitats per al desenvolupament econòmic. Es compon dels cursos Introducció a l’Open Data, Economia Open Data i Impacte SocialReutilització de dades obertes i Bases Tècniques Legal Data & Dades enllaçades.

Tot i ser una formació modular i poder inscriure’s per separat a cada sessió, el fet de cursar-les de manera consecutiva permet aconseguir certificacions acreditades per l’Open Data Institute. Al mes de novembre es desenvoluparà el certificat Professional Business i, a partir de 2018 el de desenvolupament d’aplicacions web, per al qual és necessari haver cursat els anteriors o passar una prova de nivell.

Per a més informació i inscripcions, entreu al web: formacio.iniciativabarcelonaopendata.catLes persones residents a Cornellà obtindran un 10% de descompte en la inscripció.

L’Open Data Lab també inclou altres accions divulgatives, com els workshops gratuïts, Drinks&Data i la setmana especial Open Data d’estiu, entre altres. És un projecte impulsat per Citilab i Iniciativa Barcelona Open Data, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cornellà i l’Ajuntament de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar