skip to Main Content

Aprèn a defensar-te dels ciberatacs amb Juan Carlos Ruiloba el proper 19 de setembre

El proper dimarts 19 de setembre Citilab, amb la col·laboració d’AMB, acollirà la jornada formativa ‘Reprogramant el cervell contra els ciberatacs‘ organitzada per ISACA Barcelona.

Aquesta formació tindrà una durada de tres hores, des de les 16h fins les 19h, i consistirà en una ponència formativa impartida per Juan Carlos Ruiloba, CCEO-CTO Scientific Intelligence Team 1, investigador tecnològic, pèrit informàtic i expert en cibercrim; que conclourà amb un pica-pica i una sessió de networking per a tots els assistents.

Aquesta jornada s’emmarca dins el conveni que el passat 4 de juliol van subscriure Citilab i ISACA Barcelona amb la voluntat de compartir i difondre coneixement relacionat amb la governança, la seguretat, l’auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

La necessitat d’oferir una jornada formativa sobre aquest tema neix en conseqüència de l’augment de criminalitat informàtica que amenaça la societat digital i que cal ser afrontada amb coneixements i estratègies. Els cibercriminals s’adapten a les defenses dels usuaris per vulnerar-les dinàmicament a mesura que són implementades. És per aquest motiu que les estratègies de defensa han de canviar d’acord a les possibles amenaces i no n’hi ha prou amb solucions estàndard i globals.

Partint d’aquesta idea, la jornada ‘Reprogramant el cervell contra els ciberatacs’, ofereix el coneixement necessari per saber respondre davant d’un atac Ransomware, implementant una nova tecnologia de defensa, un o varis cervells programats amb l’última versió de Ciberdefensa.

Jornada ciberatacs ISACA Barcelona Citilab

Per a tots els socis d’ISACA Barcelona, membres d’organitzacions amb conveni amb ISACA i usuaris del Citilab l’entrada és gratuïta; però donat que les places són limitades, cal confirmar l’assistència al correu electrònic que s’esmenta a continuació. La resta de persones no sòcies hauran d’efectuar un pagament de 50€ per assistir a la formació.

Es prega confirmació d’assistència fins dilluns 18 de setembre escrivint a: info@isacabcn.org

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar