skip to Main Content

Tornen els Clubs de Programació, Media i Maker del Citilab. Apunta-t’hi!

Els propers 12, 13 i 14 de setembre els Clubs del Citilab tornaran a obrir les seves portes a la ciutadania per oferir espais d’autoaprenentatge col·laboratiu en els quals es treballa la programació, la producció i edició audiovisual, l’electrònica creativa i a la cultura “maker” tres tardes a la setmana.

Recuperant l’horari habitual, les tardes de dimarts, dimecres i dijous els membres dels Clubs podran implicar-se en tasques pràctiques de co-creació i d’intercanvi de coneixement gràcies a la metodologia de treball per projectes i al suport dels experts del Citilab.

A partir del dia 12, cada dimarts de 17:30h a 19:30h, el Club de Programació donarà la benvinguda a tots els majors de 12 anys que vulguin involucrar-se en la creació de jocs i d’altres projectes centrant-se en els entorns de programació per blocs com ara Scratch, Snap!, AppInventor o GP. Els membres del club han tirat endavant un projecte per interpretar el llenguatge de signes amb l’ajuda d’un lector de 3D basat en el dispositiu LeapMotion així com un treball de recerca per aplicar la realitat virtual a l’arquitectura.

De la mateixa manera, tots els dimecres de 17:30h a 19:40h, el Club de Media tornarà a oferir la possibilitat d’experimentar i aprendre participant en la creació de projectes audiovisuals de manera col·laborativa. Fent possible la democratització de l’accés a les noves tecnologies, els membres del club tiren endavant projectes des de zero com el curtmetratge Psycho Acústica que es presentarà properament.

Curtmetratge Physo Acústica - Club de Media

Per últim, cada dijous de 17:30h a 19:30h, el Club de Makers introdueix a tots els participants en la cultura “maker” i els endinsa en l’eletrònica creativa. Des d’aquest grup de treball han sorgit invents tan satisfactoris com la talladora CNC, un tauler d’escacs intel·ligent o una paperera gamificada per fomentar el reciclatge.

De la mateixa manera, el grup dels Nous Artesans (sorgit del Club de Makers) que també es reuneix cada dijous a la mateixa hora, s’implica en la construcció de projectes basats en el disseny, la programació i/o la micro-electrònica. L’últim projecte exitós creat pels Nous Artesans va ser la samarreta meteorològica, que fins i tot va aparèixer al programa Espai Terra de TV3!

Club de Makers

Vols formar part dels Clubs del Citilab i participar en la creació de projectes tan enriquidors? No cal inscripció prévia, només heu d’acostar-vos al Citilab, tenir el carnet de Citilaber (3€) i moltes ganes de compartir coneixement!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar