skip to Main Content
Facility Management. Imatge Inspirada Per Freepik

Forma’t en Facility Management amb Citilab i FMIC

La nova proposta formativa de FMIC i Citilab s’orienta a la reconversió de perfils professionals cap a l’àmbit laboral de tendència del Facility Management. Aquest concepte defineix la gestió integral d’edificis i serveis generals, tenint en compte totes les persones, espais, processos i tecnologies presents en una organització pública o privada. Actualment, el Facility Management és un àmbit en creixement, donat l’estalvi d’un 40% de costos en manteniments i serveis que suposa tant a empreses com a institucions públiques.

A la finalització del curs, l’alumnat format com a Facility Manager serà competent en la gestió global de serveis i infraestructures com ara el manteniment, la gestió de compres, la reorganització de llocs de treball o l’atenció telefònica, entre molts altres. Per tant, és una formació molt adequada per professionals de manteniment,  seguretat, neteja, construcció, jardineria, recepció, mecànica, electricitat, climatització, consergeria o inclús de l’organització d’esdeveniments.

Aquest curs gratuït s’adreça a persones en situació d’atur, que acreditin la seva situació com a demandants d’ocupació al SOC i siguin residents a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Citilab, un espai de proves ideal per al Facility Management

La formació és presencial i tindrà lloc a les instal·lacions del Citilab. L’edifici de Can Suris es convertirà en el protagonista del cas pràctic en el qual treballarà l’alumnat durant tot el curs. D’aquesta manera, al final del procés formatiu, els i les estudiants hauran consolidat un departament de Facility Management fictici basat en dades sobre el personal, els plànols de l’edifici i la comptabilitat, entre altres.

Un mentor especialitzat guiarà aquest procés, tot plantejant reptes basats en situacions reals, i acompanyarà el grup en l’anàlisi i presa de decisions. Francisco Martínez, director general d’FMIC i Miquel López, arquitecte tècnic i expert en Property Management, seran dos dels docents de la formació. El curs conclourà amb un mòdul d’inserció laboral amb pràctiques en la confecció del currículum vitae adaptat al sector, simulació d’entrevistes de treball i introducció als canals específics d’ofertes de feina.

El curs s’iniciarà el 30 d’octubre i tindrà una durada lectiva de 144 hores, que s’impartiran de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 hores, fins el 22 de desembre. Per a més informació, descarregueu el document amb els detalls de la formació. Us podeu pre-inscriure mitjançant aquest formulari, per telèfon al 93 551 06 60 o presencialment en l’horari d’obertura al públic, de 8 a 20 hores.

El curs professional de Facility Management és una iniciativa de Citilab i FMIC, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. FMIC té una àmplia experiència en l’assessoria, consultoria i formació en Facility Management en infraestructures crítiques o en empreses on la seguretat és crucial. És a més una de les empreses fundadores de l’Associació Catalana del Facility Management.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar