skip to Main Content
Tecnoestiu 2017

Acomiadem el Tecnoestiu 2017 amb més de 190 participants

Com cada estiu, el Citilab ha obert les portes a casals d’estiu, esplais, grups de particulars i famílies per oferir una nova edició del Tecnoestiu. Aquest any l’activitat tecnològica de l’estiu ha rebut a més de 190 participants que han gaudit d’activitats que han combinat la robòtica, la programació, l’art i la televisió.

El protagonista del Tecnoestiu d’enguany ha estat el DiBot, el robot artista i pintor que ha estat dissenyat i construït al Citilab. Els participants del Tecnoestiu han programat el DiBot amb l’entorn de programació per blocs Snap4Arduino i n’han controlat els moviments a través d’una tauleta.

Per perfeccionar el control del DiBot, nens i nenes han competit en curses d’obstacles i han potenciat la seva creativitat pintant murals abstractes amb amb els petits robots pintors. Els resums, les imatges i els vídeos de totes les visites han estat recollides al blog del Tecnoestiu.

Tecnoestiu 2017

Abans de marxar, tots els participants han pujat al plató per apropar-se al món de la realització televisiva i conèixer el funcionament del croma amb l’activitat InventaTV. Un cop davant de càmeres, petits i grans han perdut la vergonya i han explicat la seva experiència al Citilab, deixant de record aquesta playlist de vídeos.

El Citilab ha ofert la jornada del Tecnoestiu cada matí de dilluns a divendres des del 26 de juny fins el 27 de juliol, demostrant un any més que la robòtica i la programació no estan renyides amb la diversió.

Bon estiu, Tecnoestiu! I fins l’any que ve!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar