skip to Main Content

Citilab participa al curs d’estiu d’Els Juliols de la UB: ‘Crea les teves aplicacions mòbils’

Del 17 al 21 de juliol s’impartirà el curs d’estiu obert al públic ‘Crea les teves aplicacions mòbils (apps)’ que forma part del programa Els Juliols de la Universitat de Barcelona. El curs està compost d’un total de 20 hores de formació i pràctiques guiades sobre el funcionament i les àmplies possibilitats que ofereix el programa MIT App Inventor per crear aplicacions mòbils.

Des del Citilab, Daniel Martínez, tècnic en pedagogia d’innovació, oferirà una ponència l’últim dia del curs, el dia 21 de juliol a les 12h, sobre les aplicacions mòbils amb connexió a Arduino.

Aquesta sessió conclourà el programa d’aquest curs de cinc dies que tindrà lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, situat a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, de dilluns a divendres, de 9:30h a 14h.

Durant la formació, els alumnes crearan diverses aplicacions mòbils amb menú amb diverses pantalles en les quals podran incloure un o més jocs, text, àudio i vídeo. A més, també faran ús de la geolocalització, acceleròmetre, veu, càmera, compartició amb Whatsapp o correu electrònic i la resta de sensors del mòbil. Finalment, també aprendran a connectar robots i dispositius externs (Lego i Arduino) al mòbil.

Fent clic aquí podeu consultar tot el programa complet, el preu del curs, les ajudes i beques disponibles així com la informació per iniciar la matrícula.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar