skip to Main Content
Deconferència Visualització De Dades Obertes

Desconferència sobre visualització de dades obertes a la Setmana Especial de l’Open Data Lab

La Setmana especial d’estiu Open Data Lab conclourà amb la desconferència Open DataViz, sobre la visualització de dades obertes. Tindrà lloc dijous 13 de juliol a partir de les 18h.

Una desconferència és un tipus de conferència oberta a la participació activa de les persones assistents en la interacció amb les que intervenen. En aquest cas, especialistes en open data presentaran eines o idees en un format de píndoles curtes d’aproximadament 10 minuts, que en conjunt conformaran una espècie de marató sobre la visualització de dades obertes.

Una oportunitat per compartir coneixement sobre visualització de dades obertes

Durant dues hores les persones assistents compartiran amb professionals coneixements sobre la visualització de dades i comentar les seves inquietuds, idees i dubtes sobre el món de l’open data i les possibilitats que ofereix. La inscripció està oberta tant per als desconferenciants com per als assistents.

Entre molts altres temes, està previst treballar sobre l’exposició de dades de serveis de transports compartits, sobre el soroll a la ciutat de Barcelona, la comparació del rendiment d’esportistes d’elit o de l’economia social versus el banc mundial. Alguns dels professionals que hi participaran són: Jaume Pérez, consultor; Raül Sánchez de l’Observatori del Deute en la Globalització; Ferran Morales,  especialista en visualització de dades en periodisme esportiu; i Fernando Cucchietti, del Barcelona Supercomputing Center.

La Setmana Especial d’Estiu de l’Open Data Lab tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de juliol al Citilab (plaça Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat) amb accions diverses que tenen com a objectiu comú apropar el coneixement sobre l’open data tant a la ciutadania en general com a les petites i mitjanes empreses. És una acció impulsada per Citilab i Iniciativa Barcelona Open Data, amb la col·laboració d’Innobaix. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar