skip to Main Content
Drupal Summer Barcelona 2017

Arriba el Drupal Summer Barcelona al Citilab

El proper dijous 29 de juny arranca el Drupal Summer Barcelona al Citilab, una jornada de quatre dies que reunirà desenvolupadors, dissenyadors i drupalers per potenciar l’ús de Drupal, donar-lo a conèixer fora de l’àmbit local i interconnectar l’ecosistema d’empreses, professionals i usuaris.

L’esdeveniment ha sigut organitzat per Drupal.cat i compta amb el patrocini de diverses empreses relacionades amb el món de la tecnologia, el disseny i l’àmbit digital entre les quals s’inclouen Atenea Tech i Ymbra, que formen part de l’ecosistema empresarial del Citilab.

Des del dia 29 de juny fins el 2 de juliol, es desenvoluparan diverses sessions, formacions i activitats socials comptant amb les ponències destacades de Mateu Aguiló i Daniel Wehner, desenvolupadors de Drupal.

Al llarg dels quatre dies es realitzaran dos tallers: introducció a Drupal 8 Site Building i introducció al desenvolupament Back-End a Drupal 8. També es desenvoluparan diverses sprints (formacions intensives), sessions i una summer party (festa d’estiu) per dinamitzar l’acte.

Tots els interessats poden consultar el programa i l’horari fent click aquí i, a més, poden adquirir les entrades per assistir a un dia en concret o a tota la jornada completa en el següent enllaç.

Drupal és un programari lliure modular, configurable i multiplataforma de gestió de continguts que permet publicar articles, imatges, arxius i altres serveis (com fòrums, enquestes, votacions, blogs, etc.) i que són editats utilitzant un entorn web.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar