Escola D'estiu Humpspeed Academy

Arranca l’escola d’estiu Humpspeed Academy al Citilab

A partir d’aquest mes de juny s’està desenvolupant l’escola d’estiu Humpspeed Academy al Citilab, un programa d’estiu compost de quatre mòduls independents i complementaris que estan adreçats a les persones que treballen o que volen treballar en projectes del món empresarial i públic.

La formació d’estiu és impartida per Marcelo Veiga i està dissenyada per complementar el coneixement tècnic dels participants i introduir noves habilitats dels consultors per executar d’una forma efectiva els projectes de canvi i transformació en la organització.

En el primer mòdul ‘Secrets del consultor per dissenyar i executar projectes de canvi i transformació’, el participant rebrà una visió general de les claus de la consultoria, coneixent les habilitats i les tècniques utilitzades per assegurar que un projecte avanci en la organització i aconsegueixi els objectius del client.

El segon mòdul, ‘Disseny de projectes de canvi i transformació’, tractarà els passos crítics per transformar una idea en un procés de treball documentat i planificat en el qual s’assignin les tasques de l’equip, es comuniquin els objectius i arrenqui el projecte.

El tercer mòdul, ‘Execució efectiva de projectes de canvi i transformació’, determinarà el procés necessari per l’execució efectiva del projecte en la organització. El participant coneixerà un model de treball bàsic i les activitats necessàries per assolir els objectius.

En el quart i últim mòdul, ‘Elaboració de propostes i venda de projectes’, el participant aprendrà a ser capaç de preparar una proposta i vendre la seva idea.

Tots els interessats poden consultar el programa modular fent click aquí i efectuar el pagament per assistir a les sessions en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar