skip to Main Content
Workshop Gratuït De L'Open Data Lab Sobre Projectes Dades Obertes

Workshop gratuït ‘Crear projectes basats en dades obertes’, 11 de juliol

La Setmana Especial de l’Open Data Lab d’Estiu s’iniciarà amb el workshop gratuït ‘Crear projectes basats en dades obertes’. Tindrà lloc el dimarts 11 de juliol de 18.30 a 20.30 h.

En aquesta formació coneixerem projectes econòmics basats en dades obertes, en particular, sobre aplicacions que reutilitzen de dades amb finalitats diverses. El taller serà impartit per Carmen Lavado, enginyera informàtica especialista en la gestió de les TIC per a l’impuls i el desenvolupament de la modernització en l’administració pública.

La inscripció ja està oberta, amb places limitades. Per inscriure-us al workshop, trieu la primera opció de la llista.

Formació i intercanvi sobre dades obertes amb diversos formats a l’Open Data Lab

Aquesta és la primera de les accions de la Setmana Especial d’Estiu dedicada al valor de les dades obertes, que es completarà amb la xerrada ‘L’Economia de les Dades’ a càrrec de l’expert en dades obertes d’Alberto Abella i una jornada per a petites i mitjanes empreses el 12 de juliol, i una deconferència amb píndoles curtes sobre coneixement i eines relacionades amb les dades obertes el dijous 13.

Us podeu inscriure a través de l’Eventbrite triant l’esdeveniment o esdeveniments als quals voleu assistir, excepte per a la jornada, que està especialment adreçada a pimes, i per a la qual heu d’emplenar aquest formulari.

Aquesta iniciativa és una col·laboració de Citilab amb l’entitat sense afany de lucre Iniciativa Barcelona Open Data. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar