skip to Main Content
Treballs De Recerca Institut Miquel Martí I Pol

L’alumnat de l’Institut Miquel Martí i Pol elabora els treballs de recerca al Citilab

Des d’aquest dilluns 12 de juny i fins el proper dilluns dia 19, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà fa ús de les instal·lacions del Citilab durant els dies lectius per realitzar els seus treballs de recerca.

Des de les 9h fins les 13:30h del migdia, 120 estudiants de secundària ocupen l’Opensurf i treballen dividits en diversos grups per tirar endavant els seus projectes de recerca que enguany tenen com a temàtica principals les ONG.

Cada grup d’alumnes de l’Institut Miquel Martí i Pol ha d’investigar una organització no governamental sense ànim de lucre per realitzar el projecte de recerca seguint unes pautes fixades pel propi centre. Aquests matins al Citilab han de servir als alumnes per avançar el projecte amb el suport dels docents que acompanyen aquest procés d’aprenentatge dedicant estones a cada grup.

Després d’aquesta setmana de treball, els estudiants de 4t d’ESO hauran d’enllestir els seus projectes i fer-ne una presentació els propers dilluns 19 i dimarts 20 de juny a la sala d’actes Vicenç Badenes del Citilab. En aquestes exposicions orals, l’alumnat haurà d’exposar la feina feta i presentar una proposta publicitària relacionada amb les ONG treballades.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte SUES – Suport a l’estudiant, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar