skip to Main Content
Jornada Open Data Lab

Reserveu la data: Al juliol, Setmana Especial Open Data Lab

Els propers 11, 12 i 13 de juliol el Citilab programa un especial sobre dades obertes en col·laboració amb Iniciativa Barcelona Open Data. Aquesta serà la primera edició de la Setmana Open Data Lab d’estiu amb accions diverses que tenen com a objectiu comú apropar el coneixement sobre l’open data tant a la ciutadania en general com a les petites i mitjanes empreses.

Diversos formats per aprofundir en el valor de la reutilització de les dades obertes

Dimarts 11 de juliol a les 18.30h s’engegarà aquesta setmana especial amb el workshop ‘Crear projectes basats en dades obertes’, una de les activitats gratuïtes que es duen a terme de manera periòdica a l’Open Data Lab.

Dimecres 12 a les 16.30h, tindrà lloc la xerrada ‘L’Economia de les Dades’ a càrrec d’Alberto Abella, expert en dades obertes, qui explicarà el potencial de les dades per generar activitat econòmica i com les empreses poden reutilitzar-les per crear nous productes o bé millorar la seva competitivitat.

Posteriorment a la xerrada es desenvoluparà la jornada ‘Les dades obertes, un valor per al meu projecte‘, adreçada a petites i mitjanes empreses, interessades en innovar a partir de les dades obertes en els seus respectius projectes. A la trobada es mostraran experiències de negoci basades en open data, es debatrà sobre la identificació de les dades més adequades per a la reutilització i es contrastaran actuacions desenvolupades en aquest camp. Les places per aquest esdeveniment són limitades.

La setmana de l’OpenDataLab conclourà amb una Deconferència on diferents persones expertes explicaran trucs o eines concretes sobre anàlisi o visualització de dades. Es tracta d’una marató de coneixement compartit en format de píndoles curtes  d’uns 20 minuts de durada aproximada, que tindrà lloc dijous 13 de juliol de 18 a 20h. 

Totes les activitats tindran lloc a les instal·lacions del Citilab (pl. Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat). La inscripció a la jornada adreçada a pimes es pot fer a través d’aquest qüestionari. Per la resta, entreu a Eventbrite

Comunitat Open Data Lab al Baix Llobregat

Les persones interessades en aquestes activitats o en les dades obertes en general poden inscriure’s a la comunitat OpenDataLab per rebre informació sobre el projecte i altres convocatòries relacionades amb l’open data, així com descomptes i ofertes de formació.

L’Open Data Lab és una col·laboració entre Citilab i Iniciativa Barcelona Open Data. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar