Citilab Garage: Desenvolupament D'Assistent Virtual

Citilab Garage: Sessió IBM Watson de Desenvolupament d’Assistent Virtual

El proper 19 de juny, de 10h a 12:30h del migidia, se celebrarà una nova sessió gratuïta emmarcada dins de les activitats del Citilab Garage, el Centre d’Innovació de les Ciutats creat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, IBM i Citilab.

En aquesta ocasió es podrà veure un exemple de desenvolupament d’un Assistent Virtual (bot) amb IBM Developer Cloud, una plataforma composta per serveis cognitius disponibles a IBM Bluemix (PaaS).

Jaume Miralles, CTO de Watson Platform a Espanya, serà el ponent d’aquesta sessió en la qual es parlarà de la construcció d’Assistents Virtuals Conversacionals basats en els serveis cognitius (servei conversacional, processament de llenguatge natural, text-to-speech, speech-to-text, etc.) i el seu desplegament en qualsevol plataforma de missatgeria, aplicacions web i dispositius mòbils (multicanalitat).

Aquesta nova activitat del Citilab Garage permetrà veure com la tecnologia ens ofereix nous modes de relacionar a l’administració amb la ciutadania, permetent agilitzar i fer més eficient la comunicació per a obtenir informació sobre els serveis públics o realitzar tràmits.

Programa de la sessió

En el taller es durà a terme un exemple end-to-end en el qual es cobriran els aspectes següents:

• Com crear i desenvolupar l’Assistent Virtual amb Node Red, un wrapper de desenvolupament open source sobre Node.js.

• Com dissenyar el teu flux de conversa utilitzant llenguatge natural, i com entrenar a Watson per millorar el seu enteniment amb el temps.

• Como desplegar l’assistent virtual al núvol, i fer-lo accessible des del canal adequat. Al nostre exemple utilitzarem Telegram, tot i que podrem desplegar el nostre bot en qualsevol canal que ens interessi.

Totes les persones interessades poden inscriure’s a la sessió fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar