skip to Main Content
Mostra Fotogràfica Cornellà Natura

Citilab acull la Mostra fotogràfica de Cornellà Natura

El proper 6 de juny s’inaugura la Mostra fotogràfica de Cornellà Natura que ha sigut organitzada pel SeniorLab conjuntament amb l’Ajuntament de Cornellà i que tindrà lloc al Citilab.

La natura a la ciutat és el tema de totes les fotografies presentades a l’exposició que, d’una banda, mostrarà les obres de tots els membres de SeniorLab i, per altra, les creacions d’altres ciutadans de Cornellà.

El valor distintiu de les imatges presentades per part dels sèniors del Citilab és que les seves creacions són fruit d’un procés de formació darrere. Les fotografies de SeniorLab han sigut captades amb els telèfons mòbils particulars amb l’objectiu d’aprendre a aprofitar els recursos més bàsics i, posteriorment, ells mateixos hi han afegit  una marca d’aigua.

La resta d’obres han sigut seleccionades pel Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cornellà i han pogut realitzar-se escollint lliurement el tipus de càmera.

Aquesta mostra fotogràfica està emmarcada dins del projecte Cornellà Natura, un pla estratègic que cerca naturalitzar la ciutat, posar en relleu els seus valors ambientals, socials i paisatgístics amb l’objectiu d’humanitzar el municipi.

L’exposició podrà visitar-se al vestíbul del Citilab durant l’horari habitual (de dilluns a divendres de 8h a 20h) i després passarà a formar part de l’exposició Cornellà Natura itinerant.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar