skip to Main Content
Jornades Per La Dignitat

Pintem per la dignitat amb el DiBot, 10 de juny

El dissabte 10 de juny Citilab formarà part del Dissabte Reivindicatiu, un matí de trobada d’entitats i col·lectius replet d’activitats vinculades a qüestions socials que tindrà lloc a la plaça Catalunya de Cornellà. Aquestes activitats estan emmarcades dins de les Jornades de la Dignitat, una iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà per fer front a la pobresa i a la crisi que sacseja a la població.

De les 11:30h a les 14h del migdia, Citilab oferirà un taller lúdic i formatiu en el qual es crearà una pancarta per la dignitat de manera col·laborativa. Combinant la robòtica i l’expressió artística, els participants comandaran el robot pintor DiBot per resseguir els contorns de les lletres de la paraula dignitat.

Aquest taller és un tastet de les activitats que podran gaudir tots els interessats durant la nova edició del Tecnoestiu al Citilab, que enguany té com a protagonista el robot pintor DiBot. A més, l’activitat es troba en el marc del Future DiverCities, el projecte que procura desenvolupar noves formes de pensar i experimentar la cultura d’una forma alternativa.

Les entitats que participen en aquest Dissabte Reivindicatiu són AECC-Cornellà, Botiga Solidària, Creu Roja, Associació Salut Mental Baix Llobregat, UGT, CCOO i Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Creu Roja.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar