skip to Main Content
Orgull De Baix

Taller d’animacions 3D per a web basat en l’interactiu ‘Orgull de Baix’

Dijous 22 de juny, de 18 a 20h, tindrà lloc al Citilab el taller pràctic i gratuït per a ‘Conèixer la tecnologia usada per fer Orgull de Baix’. L’objectiu és aprendre les nocions bàsiques per començar a treballar amb animacions 3D per a l’entorn web.

El taller s’adreça a qualsevol persona major de 16 anys, familiaritzada o no amb la programació, interessada a conèixer com s’ha creat aquest documental interactiu. La part pràctica consistirà en la construcció d’un petit paisatge en 3D entre totes les persones assistents mitjançant P5.js. Es tracta d’una llibreria JavaScript similar a l’emprada a Orgull de Baix, accessible a usuaris sense coneixements de programació.

La formació serà conduïda per Anna Carreras (@carreras_anna), responsable tècnica i de disseny d”Orgull de Baix’.

Continguts:

  • Presentació del projecte d’Orgull de Baix
  • Tecnologia Three.js utilitzada a Orgull de Baix
  • Introducció a la llibreria P5.js
  • Creació d’un paisatge 3D amb P5.js

La inscripció al taller es pot efectuar a través d’aquest formulari.

Un viatge pel patrimoni mediambiental del Baix Llobregat amb animacions 3D

Orgull de Baix és un innovador documental interactiu que proposa un viatge virtual per la comarca del Baix Llobregat, per a descobrir el valor agrícola i mediambiental d’aquest territori, i el seu rol fonamental per al futur i la sostenibilitat de la regió metropolitana de Barcelona. És un projecte pioner, coproduït per Al Pati Produccions i TV3, que complementa el documental ‘El pati del darrere’. Des del passat 30 de novembre està disponible i accessible a tothom a la web www.orgulldebaix.cat.

Orgull de Baix ha estat possible gràcies a la tecnologia Three.js, una llibreria JavaScript lleugera i eficient que fa possible l’animació de gràfics en 3D de gran qualitat en una pàgina web. Permet dibuixar, moure i animar (renderitzar) sense la necessitat d’instal·lar aplicacions complementàries.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar