BusinessAdvanced 458×458

Al juny, formació avançada de dades obertes Business a l’Open Data Lab

Durant el mes de juny, l’Open Data Lab programa nous mòduls que es poden cursar per separat o que conjuntament conformen el Certificat avançat de Business Open Data, acreditat per l’Open Data Institut. Les persones residents a Cornellà tenen un 10% de descompte en totes aquestes formacions.

Formació avançada per a utilitzar les dades obertes als negocis

Comunitat OpenDataLabDijous 6 de juny tindrà lloc la primera de les sessions, que girarà al voltant del monitoreig i anàlisi de les dades obertes a les xarxes socials. Els mòduls d’Utilització Automatitzada de Fonts de Dades Públiques (I) i d’Utilització Automatitzada de Fonts de Dades Públiques (II) aportaran coneixement sobre els mecanismes per a la utilització professional i automatitzada de les dades obertes; es desenvoluparan el 15 i 22 de juny, respectivament. Per últim, la visualització de dades i les eines òptimes per a aquesta activitat de tendència, serà el darrer mòdul, que tindrà lloc el 29 de juny.

Es pot completar aquest test de nivell abans d’inscriure’s a la formació. Per a més informació i inscripcions, entreu al web: formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat.

L’Open Data Lab és un projecte de Citilab i l’entitat Iniciativa Barcelona Open Data amb l’objectiu d’estendre el coneixement sobre les dades obertes a la ciutadania, fomentar el debat entorn la necessitat i els usos que es poden donar amb l’apertura de les dades i dinamitzar una comunitat interessada en aquesta qüestió. Amb aquest objectiu es recull l’interès de qualsevol persona interessada en l’open data emplenant aquest formulari.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar