skip to Main Content
Primer Taller De Innovación Social Panamà

Citilab Cornellà al Primer Taller Internacional sobre Innovació Social a Panamà

Javier González, director gerent de Citilab Cornellà, viatjarà la propera setmana a la ciutat de Panamà per col·laborar com a ponent del Primer Taller Internacional sobre Innovació Social i Tecnologia per un Desenvolupament Inclusiu i Sostenible que se celebrarà del 17 al 19 de maig.

L’efecte de l’enfocament d’innovació social en el lideratge participatiu i la qualitat de vida de les persones, els models i les eines per a la medició de la innovació social, i finalment, la gestió del coneixement i la innovació social per un desenvolupament sostenible són els temes que vertebraran les conferències i els tallers al llarg dels tres dies.

Experts internacionals per la innovació social i tecnològica

Javier González compartirà l’experiència de Citilab Cornellà amb altres experts internacionals que teixiran una mirada global sobre el context d’innovació social: Jefferson Arias, rector de la seu principal de la Universitat UNIMINUTO de Colòmbia; Geraldo Campos, coordinador del Laboratori de l’Agència d’Innovació i Emprenedoria de la Universitat Comunitària de Brasil; Michelle Tobar, coordinadora d’Innovació Social de la Universitat de Concepció (Xile); i Sidia Moreno, responsable del projecte LabIS de la Universitat Tècnica de Panamà.

La jornada ha estat organitzada per la Secretaria Nacional de Ciència, Tecnologia i Innovació (SENACYT) en el marc del projecte LabIS – UTP (Laboratori d’Innovació Social de la Universitat Tecnològica de Panamà) i compta també amb el suport de l’Autoritat de la Micro, Petita i Mitjana Empresa (AMPYME). 

Les conferències i els tallers tindran lloc al Campus Dr. Víctor Levi Sasso de la Universitat Tecnològica de Panamà. A continuació podeu consultar el programa de tota la jornada.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar