skip to Main Content
Comunitat OpenDataLab

Ja ets membre de la Comunitat Open Data Lab? Més descomptes en formació!

La formació de l’OpenDataLab continua amb el mòdul en Reutilització de Dades aquest dijous 11 de maig i el mòdul de Bases Tècniques Legal Data i Dades Enllaçades el 18 de maig. Per aquests cursos, les persones membres de la Comunitat Open Data Lab poden gaudir dels descomptes següents:

Comunitat Open Data Lab per la reutilització de les dades obertes

La Comunitat Open Data Lab vol ser el punt de trobada de persones amb #passió per l’#OpenData al Baix Llobregat. Per formar-ne part, només cal emplenar aquest formulari. Rebràs informació especialitzada i ofertes exclusives de formació.

El mes de juny comença el Certificat Professional en Business Advanced, per persones que hagin cursat el certificat bàsic o que ja tinguen coneixements sobre dades obertes. Iniciativa Open Data Barcelona permet la realització d’un test de nivell abans d’inscriure’s a la formació. Aquesta serà una nova oportunitat d’aconseguir una titulació acreditada per l’Open Data Institute a Catalunya

Per a més informació i inscripcions, entreu a formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat.

Aquesta formació compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar