skip to Main Content
HackatH2On

Citilab participa a la HackatH2On

Javier González, director gerent del Citilab, és part del jurat de la propera HacaktH2On organitzada per Aigües de Barcelona.

Aigües Barcelona s’introdueix al món de l’Open Data per posar a disposició dels participants de la Hackathon dades degudament dessociades que recopila amb la seva activitat diaria, amb l’objectiu d’identificar idees innovadores i projectes relacionats amb el sector de l’aigua i que donin solucions al repte proposat en les bases de l’esdeveniment.

Aquesta hackathon, que és una trobada de programadors per dissenyar problemes de software en un temps determinat, s’adreça especialment a emprenedors, creatius, desenvolupadors tècnics, comunicació i màrqueting, desenvolupadors de negocis, estudiants, professionals d’startups, petites empreses i centres d’investigació.

Una hackathon per als reptes de l’aigua

La tercera fase de la Hackathon té lloc el 13 i 14 de maig al Museu Agbar de les aigües i consisteix en la competició entre 20 equips per tal de proposar solucions creatives i innovadores a tres reptes relacionats amb l’aigua durant aquestes 48 hores. En aquesta última part de l’esdeveniment, els participants acabaran d’idear i desenvolupar els seus projectes amb els grups originaris o barrejant-se amb altres equips.

A hores d’ara, per la fase de Hack-at-home els equips ja disposen de les dades que necessitaran per debatre i resoldre els reptes que se’ls hi plantejaran durant l’esdeveniment.

Els premis es donaran a conèixer durant la cloenda de l’acte. El programa ja està disponible al web de la HacaktH2On.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar