skip to Main Content
Presentació Treballs Recerca 2016-2017

XVI edició de la Mostra de Treballs de Recerca de Cornellà

Divendres 5 de maig, més de 200 alumnes de primer de batxillerat de centres públics de Cornellà van omplir la sala Vicenç Badenes del Citilab per assistir a la lectura dels treballs de recerca premiats en la present edició. Aquesta mostra té com a objectiu potenciar les habilitats d’investigació de l’alumnat i difondre’n els resultats a la comunitat. José García, responsable de formació del Citilab, ha format part del jurat que ha decidit quins han estat els guanyadors en l’àmbit de ciència i tecnologia.

En l’àmbit de ciutat, els dos treballs guanyadors van coincidir en el títol ‘Els carrers de Cornellà’, elaborats per Laura Soneira de l’Institut Joan Miró i Víctor Bosque, del Miquel Martí i Pol. Els dos treballs guardonats per l’àmbit de ciència i tecnologia són d’alumnat de l’institut Francesc Macià: ‘Microorganismes invisibles amb efectes ben visibles’, de Laura Horvath i Yasmina Amghar; i ‘El verí de l’abella com a model per sintetitzar llançadores capaces de travessar la barrera hematoencefàlica’, d’Ismail Amghar.

Per últim, el ‘Bullying en l’àmbit escolar’, de Maria Martí de Luis del Miquel Martí i Pol, i ‘La Celiaquia’ de Raquel Martínez, alumna de l’institut Maria Aurèlia Capmany han estat els guanyadors dins l’àmbit social, art i humanitats. Tota la llista de finalistes i els enllaços als treballs estan disponibles al web del servei educatiu del Baix Llobregat.

Imatge de la lectura dels treballs de recerca

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar