Presentació Treballs Recerca 2016-2017

XVI edició de la Mostra de Treballs de Recerca de Cornellà

Divendres 5 de maig, més de 200 alumnes de primer de batxillerat de centres públics de Cornellà van omplir la sala Vicenç Badenes del Citilab per assistir a la lectura dels treballs de recerca premiats en la present edició. Aquesta mostra té com a objectiu potenciar les habilitats d’investigació de l’alumnat i difondre’n els resultats a la comunitat. José García, responsable de formació del Citilab, ha format part del jurat que ha decidit quins han estat els guanyadors en l’àmbit de ciència i tecnologia.

En l’àmbit de ciutat, els dos treballs guanyadors van coincidir en el títol ‘Els carrers de Cornellà’, elaborats per Laura Soneira de l’Institut Joan Miró i Víctor Bosque, del Miquel Martí i Pol. Els dos treballs guardonats per l’àmbit de ciència i tecnologia són d’alumnat de l’institut Francesc Macià: ‘Microorganismes invisibles amb efectes ben visibles’, de Laura Horvath i Yasmina Amghar; i ‘El verí de l’abella com a model per sintetitzar llançadores capaces de travessar la barrera hematoencefàlica’, d’Ismail Amghar.

Per últim, el ‘Bullying en l’àmbit escolar’, de Maria Martí de Luis del Miquel Martí i Pol, i ‘La Celiaquia’ de Raquel Martínez, alumna de l’institut Maria Aurèlia Capmany han estat els guanyadors dins l’àmbit social, art i humanitats. Tota la llista de finalistes i els enllaços als treballs estan disponibles al web del servei educatiu del Baix Llobregat.

Imatge de la lectura dels treballs de recerca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar