skip to Main Content

L’Emprenedoria, el Turisme i les TIC al Baix Llobregat

La Fundació Acció contra la Fam va organitzar al Citilab la jornada sobre l’Emprenedoria i les oportunitats en els sectors del Turisme i les TIC al Baix Llobregat.

L’emprenedoria inclusiva, les possibilitats d’auto-ocupació que ofereix el Baix Llobregat, la transformació dels llocs de treball, la importància de la innovació i de les noves tecnologies o l’escletxa de gènere en el món laboral van ser els temes que van vertebrar la conversa i que han sigut recollits en aquest vídeo-resum:

L’objectiu de l’acte era mostrar els resultats de l’estudi realitzat l’any 2015 sobre els sectors emergents d’emprenedoria per a joves en risc d’exclusió i debatre sobre les oportunitats que ofereix el territori.

Javier González, Director Gerent del Citilab; Mireia Monfort, Consellera de Turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat; i Raimon Martínez, Director de la Fundació Futur van oferir reflexions en veu alta durant la taula rodona que va ser dinamitzada per Natàlia Anguera, Delegada d’Acció contra la Fam a Catalunya.

Si us vau perdre l’acte o voleu repassar tot el que es va parlar, a continuació podeu visualitzar tota la jornada completa.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar