skip to Main Content

L’Associació d’Autoritats Locals i Regionals de Noruega visita el Citilab

El passat mes de març l’Associació d’Autoritats Locals i Regionals de Noruega, KS, va visitar el Citilab per intercanviar experiències, conèixer l’ecosistema empresarial i la naturalesa innovadora del laboratori ciutadà de Cornellà.

L’Associació d’Autoritats Locals i Regionals de Noruega és una organització que representa 426 municipis i 18 regions noruegues i que lluita per la democràcia local. L’associació inverteix esforços en desenvolupar un sector municipal més independent i innovador que sigui capaç de trobar noves solucions i enfrontar els reptes des de l’àmbit local.

L’objectiu de la visita era inspirar i fomentar aquesta vocació social, participativa, inclusiva i innovadora que comparteixen KS i Citilab, aprendre l’un de l’altre i compartir coneixement per millorar el sistema d’innovació.

En el vídeo que podeu veure a continuació, Henrik Dons Finsrud, responsable d’innovació de KS, parla sobre l’associació i comparteix les seves impressions després de visitar el Citilab. Teniu disponibles els subtítols en català i castellà.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar