Formació OpenDataLab

Descomptes de formació per a la comunitat OpenDataLab

Comunitat OpenDataLabDijous 27 d’abril comença la formació de l’escola de dades OpenDataLab amb el mòdul introductori a les dades obertes. Aquest pot ser un primer tast formatiu o l’inici d’una carrera com a professional de l’open data amb el certificat Business Open Data bàsic.

Els membres de la comunitat OpenDataLab podran gaudir dels següents descomptes per a la primera sessió o per a tot el certificat en Business Bàsic:

Formar part de la comunitat es gratuït i es pot formalitzar online a través d’aquest formulari. Per aconseguir els descomptes, entreu aquí.

Formació en dades obertes aplicades a l’empresa

L’OpenDataLab ofereix formació acreditada, adreçada a persones que volen esdevenir professionals en obtenir valor a partir de les dades obertes i gestionar-les. Es tracta d’un àmbit de tendència que utilitza el que és considerada la nova matèria prima: les dades.

El primer mòdul, que tindrà lloc el 27 d’abril de 16h a 20h, representa la introducció a les dades obertes orientades als negocis i a les empreses. Es tractaran els conceptes bàsics relacionats amb les dades, exemples de bones pràctiques i les diferències entre big data i open data, entre altres.

Aquesta formació compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar