Certificat OpenData Business

Engeguem la formació de l’Open Data Lab amb el certificat bàsic de Business Open Data

Dijous 27 d’abril comença la formació de l’escola de dades Open Data Lab amb el mòdul introductori a les dades obertes. Aquest pot ser un primer tast formatiu o l’inici d’una carrera com a professional de l’open data amb el certificat Business Open Data bàsic.

L’OpenDataLab ofereix formació acreditada, adreçada a persones que volen esdevenir professionals en obtenir valor a partir de les dades obertes i gestionar-les. Es tracta d’un àmbit de tendència que utilitza el que és considerada la nova matèria prima: les dades.

El primer mòdul, que tindrà lloc el 27 d’abril de 16h a 20h, representa la introducció a les dades obertes orientades als negocis i a les empreses. Es tractaran els conceptes bàsics relacionats amb les dades, exemples de bones pràctiques i les diferències entre big data i open data, entre altres.

Certificació bàsica en Business Open Data

El certificat bàsic de Business Open Data s’adreça a persones que volen conèixer el valor que poden aportar les dades obertes a  la seva organització o empresa. Es composa dels cursos 1.1. Introducció a l’Open Data, 1.3. Economia Open Data i Impacte Social, 1.4. Reutilització de Dades Obertes i 1.6. Bases Tècniques Legal Data & Dades enllaçades.

L’oferta de formació de l’OpenDataLab és modular, per tant, es poden cursar les diverses sessions de manera independent; tanmateix, el fet de cursar diferents mòduls consecutius permet aconseguir certificacions acreditades per l’Open Data Institute en Professional Business i Data Apps Development.

Aquests cursos formen part de l’Open Data Lab, que també inclou altres accions divulgatives, com ara workshops gratuïts i convocatòries dels Drinks&Data, amb intercanvi de punts de vista d’una manera informal al voltant de les dades obertes.

Per a més informació i inscripcions, entreu al web: formacio.iniciativabarcelonaopendata.cat

Les persones residents a Cornellà obtindran un 10% de descompte en la inscripció. Consulteu també la informació i requisits per sol·licitar la beca Data Apps i cursar l’itinerari en desenvolupament d’apps basades en dades obertes.

La formació compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar