Jornada PIMEC Al Citilab

La jornada gratuïta PIMEC Joves Baix Llobregat – l’Hospitalet se celebra al Citilab

El proper 4 de maig Citilab acull la jornada dirigida a joves empresaris, comerços, entitats, gremis de comerciants i associacions de botiguers amb l’objectiu de conèixer noves eines de comunicació B2C (Bussines to Consumer) que fan possible que l’experiència de les persones consumidores sigui més satisfactòria.

Les noves tecnologies connecten el comerç amb les persones consumidores creant experiències que arriben més enllà dels seus sentits. L’Internet, el mòbil, la realitat augmentada, les projeccions i holografies, la moneda o el pagament digital es converteixen en tècniques de màrqueting i de comunicació experiencial que cada cop són més freqüents en el món del comerç i que per aquest motiu són les protagonistes de l’esdeveniment.

Les acreditacions per la jornada PIMEC Joves es lliuraran a partir de les 14.45h. A les 15h tindrà lloc la presentació de benvinguda i, a continuació, començarà la primera ponència sobre la Moneda Local de Santa Coloma de Gramenet. Aquesta forma innovadora de pagament municipal ha estat desenvolupada per Ubiquat, una entitat especialitzada en pagaments digitals que forma part de l’ecosistema empresarial del Citilab.

A partir de les 16h s’iniciarà una segona xerrada sobre la Shopping Experience i les noves tecnologies al comerç de la mà de Cuende Xperience, una companyia d’innovació estratègica i màrqueting creatiu que també s’ubica al Citilab. Finalment, l’esdeveniment conclourà amb un networking i refrigeri que s’allargarà fins passades les 16.30h de la tarda.

En aquesta jornada gratuïta es coneixeran exemples reals d’aplicació de les tècniques de màrqueting i comunicació experiencial, així com una experiència municipal d’ús d’una moneda local digital. A més, s’analitzarà l’impacte i els resultats d’aquestes tecnologies de la mà d’experts de l’ecosistema empresarial del Citilab.

Totes les persones interessades poden inscriure’s aquí: https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/agenda/inscripcio?acte=123320

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar