skip to Main Content
Dia De La Creativitat, 21 D'abril

Future DiverCities al Dia de la Creativitat i la Innovació, 21 d’abril

Audiovisuals, música, gravats, teatre, còmics, fotografia… Cornellà treu tot el seu talent artístic al carrer amb motiu del Dia Internacional de la Creativitat i la Innovació, el proper divendres 21 d’abril de 17 a 21h. Tindrà lloc als voltants del carrer de la Miranda i Ramoneda, on es tallarà el trànsit de vehicles. La ciutadania en general està convidada a participar-hi, així com l’alumnat dels centres educatius de la ciutat.

Citilab hi participa de la mà del projecte Future DiverCities, tot oferint un taller a joves per a la realització audiovisual en directe d’entrevistes a agents culturals de la ciutat, a un plató que es traslladarà al carrer. Els i les joves també podran participar en l’enregistrament audiovisual d’altres activitats que es desenvoluparan simultàniament durant la mostra.

Un programa ple d’art i creativitat

Durant la jornada es podrà assistir a tallers dirigits i participar en experiències interactives proposades pels diferents centres cívics i educatius, i associacions culturals de la ciutat. Les activitats programades són:

 • Taller de gravat amb l’escola d’Art del CC Joan N. García-Nieto
 • Experiència interactiva amb l’Espai d’Art Moritz i la creadora local Marta Cárdenas
 • Taller de còmic amb el suport del CRAJ i autors de la Mostra de Còmic de Cornellà
 • Taller d’arts plàstiques amb l’Associació Cultural Corncrenata
 • Plató circular per a experimentar amb les tècniques de fotografia digital i audiovisuals. Amb la iniciativa del Centre Cívic de Sant Ildefons, Centre Cívic PELL i Citilab-Future Divercities
 • Espai de pintura amb l’escola Cornell’art Traços
 • Taller de mandales gegants amb l’Associació Une tu Creatividad
 • Projecte interactiu dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’Institut Maria Aurèlia Capmany
 • Arts Plàstiques i Visuals Arts Escèniques i Musicals
 • Escenari musical a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de Can Tirel Societat Coral La Unió
 • Pràctiques musicals amb els grups i creadors musicals de la ciutat
 • Escenari teatral amb assaigs oberts del Grup de joves del CRAJ i l’experiència de l’Associació Microcornellateatre

Descarregeu el programa amb tota la informació de l’esdeveniment. La celebració del Dia de la Creativitat i de la Innovació és una iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb la resta d’entitats participants.

Future DiverCities, cocreació i art a l’espai públic

Citilab col·labora en aquest esdeveniment amb diverses associacions i agents relacionats amb el món de la cultura i la creació de tot tipus. Aquesta acció s’emmarca dins del projecte europeu Future DiverCities, del qual Citilab és soci juntament amb altres 9 organitzacions d’Europa i Canadà. Future DiverCities vol explorar nous models de creació i difusió capaços de sostenir la diversitat cultural i dinàmiques alternatives de col·laboració. En aquest àmbit d’acció, s’aprofundirà en les relacions entre agents i en metodologies col·laboratives per promoure noves sinergies entre els mateixos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar