Inscripció Oberta A La Jornada Programa

Inscripció oberta a la IX Jornada Programa

Dissabte 20 de maig de 2017, de 9 a 18h el Citilab acull la novena edició de la Jornada Programa. Aquest és un punt de trobada de la comunitat educativa dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i de robòtica.
Es presentaran nombrosos projectes i experiències en programació de jocs, creació d’aplicacions mòbils, cultura maker, el pensament computacional, entre altres. S’adreça principalment a personal docent de l’educació primària i secundària, tot i que també pot interessar a altres professionals de l’àmbit. Fa dos anys que alumnat participant a projectes de programació i robòtica educativa presenten en primera persona la seva experiència.

Més ponències i experiències d’alumnes

En aquesta ocasió es presentaran un total de 36 ponències, 6 més que l’any passat, 20 experiències de la fira d’alumnes, 10 tallers, 5 pòsters i una mostra de 10 empreses. El Citilab hi participarà amb dues ponències: Edulab al CEIP Almeda de Cornellà i Experiències de col·laboració dels instituts amb el Citilab.

El programa complet ja està disponible, i la inscripció, oberta. Les places estan limitades i és necessari escollir les ponències i els tallers amb antelació. Les activitats es podran seguir via Twitter seguint l’etiqueta #JPRE17

La jornada Programa està organitzada pel Citilab i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el programa mSchools. S’emmarca en el Dia Internacional d’Internet, el Dia Internacional de l’Scratch i la Europe Code Week.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar