Beca OpenDataLab

Beca OpenDataLab per al desenvolupament d’apps basades en dades obertes

La Beca Data Apps pretén facilitar l’accés d’una persona en situació d’atur al Certificat Developer Data Apps, una formació especialitzada aquest àmbit d’alta ocupabilitat. Aquesta beca, amb una única plaça, cobreix el 80% de l’import del certificat. La persona beneficiària haurà d’assumir el 20% restant (400 euros).

Es proporcionaran els detalls complets sobre la beca dijous 6 d’abril a les 18h30 al Citilab, durant la presentació de l’OpenDataLab. El mateix dia podreu participar al workshop gratuït “El valor d’obrir les dades de la meva organització” a càrrec de Carlos Cuffí, director de programes del Mobile World Capital Barcelona. La inscripció està oberta.

Requisits de participació en la Beca Data Apps

Per poder optar a la Beca Data Apps cal residir en algun dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (llistat de municipis), i complir els requisits següents:

  • Per a poder cursar aquests certificats s’han de tenir coneixements bàsics de programació orientada a objectes (preferentment Java)
  • Per a desenvolupar en Android es requereixen coneixements de  qualsevol sistema operatiu
  • Per a desenvolupar en iOS es requereixen coneixements del sistema operatiu OS X (Mac)
  • Per a cursar el mòdul avançat es requereix el mòdul bàsic

Criteris d’assignació de la Beca Data Apps:

  • Màxim aprofitament de la formació rebuda
  • Tenir coneixements suficients per poder cursar aquesta formació, adquirir les competències per poder esdevenir desenvolupador/a d’apps i millorar l’ocupabilitat
  • Motivació per cursar el certificat
  • Tenir clar què li pot aportar formar-se en Developer Data Apps

Per sol·licitar la beca, cal emplenar aquest formulari, que es pot respondre fins al 24 d’abril a les 15 h. Divendres 21 d’abril es publicarà la llista de puntuacions d’accés a la beca a la web d’Iniciativa Barcelona Open Data i s’assignarà la Beca Data Apps segons el procediment aprovat.

OpenDataLab és un projecte de Citilab i Iniciativa Barcelona Open Data que neix per fomentar la reutilizació de les dades obertes; comptant amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà. Des d’aquí es vol divulgar, formar i promoure l’emprenedoria basada en dades, i generar oportunitats socials i econòmiques amb aquesta nova matèria prima, les dades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar