Drons

Inscripció oberta al 6è curs de Pilot Avançat de Drons

Aviat comença el curs teòric i pràctic de Pilot Avançat de Drons organitzat per Facility Management per Infraestructuras Críticas S.L. amb la col·laboració de Citilab, Droning You i Aerolink. La inscripció està oberta.

Igual que en les últimes cinc edicions, l’objectiu d’aquest curs presencial és que els alumnes es converteixin en nous pilots i puguin obtenir el certificat per poder pilotar aeronaus no tripulades (drons/RPA/UAV) de forma professional, segura i homologada d’acord amb la llei.

La formació s’adreça a totes aquelles persones que necessitin fer ús de drons per desenvolupar la seva carrera professional o per aquells a qui l’ús d’un RPA pugui ser útil en el futur de la seva professió.

El curs serà acollit a les instal·lacions del Citilab i la seva durada és d’1 mes. S’impartiran classes diàries durant 3 setmanes i el curs culminarà amb un examen teòrico-pràctic que, si és superat, serà seguit per un segon examen pràctic de vol.

La metodologia d’aprenentatge es basarà en treballar projectes reals segons el nivell dels examinats i la teoria serà impartida per pilots comercials i pilots habilitats per AESA.

L’únic requisit per inscriure’s al curs és ser major de 18 anys.

Més informació

Preu: 1.200€

Inscripció: infodrones(arrova)fmic.es / 93 551 06 60

Web: fmic.es/evento/6o-curso-piloto-drones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar