Entrada Citilab Durant La Fira Apropa

Centenars de joves dels centres educatius de Cornellà omplen el Citilab durant II Fira Apropa

Aquest dimecres 29 de març Citilab va acollir la II edició de la Fira Apropa. A les 9.30h del matí es donava el tret de sortida a la jornada i els alumnes dels diversos centres de Cornellà omplien la plaça de Can Suris de vitalitat i rialles.

Al voltant de 400 nois i noies de 4t d’ESO, Batxillerat, Cicles formatius i PFI dels centres cornellanecs INS Esteve Terradas, INS Joan Miró, INS Maria Aurèlia Capmany, INS Francesc Macià, INS Miquel Martí i Pol, Fundació El Llindar i Centre per a Joves La Carena van assistir a aquest espai de trobada i d’assessorament per al reciclatge i l’orientació professional i acadèmica.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de diversos centres i entitats del municipi, va posar en valor les ofertes formatives de Cornellà amb l’objectiu d’ajudar als joves a emprendre un camí pensant en el seu futur.

A la plaça de Can Suris, diversos punts d’informació i tallers donaven la benvinguda als joves que volien resoldre dubtes o participar activament en alguna activitat. Els diferents instituts del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes de Cornellà, la Universitat de la Gent Gran i el Centre de Formació d’Adults de Cornellà, entre d’altres entitats, informaven als assistents sobre la seva oferta educativa.

Les ulleres de realitat virtual i augmentada, l’entorn de programació Scratch per Arduino, l’AppInventor, la Internet de les Coses o els drons de FMIC van ser altres propostes que Citilab va posar damunt la taula per potenciar les vocacions científico-tecnològiques i la innovació entre els joves. Per altra banda, els tallers de jardineria, cuina, perruqueria i estètica, comerç i papiroflèxia van ser plens al llarg de tot el matí per alumnes curiosos que volien provar noves habilitats.

El gran ventall de xerrades també va atraure un gran nombre de públic: el ciberbullying i les ciberadiccions, la realitat virtual i els videojocs o el batxillerat artístic van ser alguns dels temes que van despertar més interès. A més, en les conferències d’orientació, els joves van poder rebre atenció personalitzada dels professionals.

II Fira Apropa Cornellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar