Jornada Apropa

Arriba la segona edició de la jornada Apropa. No te la pots perdre!

No tens clar què vols estudiar o a què et vols dedicar? Tens dubtes sobre el teu futur professional? Vols apropar-te a móns laborals molt diversos? Vine el dia 29 de març al Citilab i gaudeix d’un matí enriquidor i divertit que pot ajudar-te a decidir com serà el teu futur!

El pròxim dimecres Citilab acull la Fira Apropa, un espai de trobada i d’assessorament per al reciclatge i l’orientació professional i acadèmica. La jornada, que començarà a les 9.30h i acabarà a les 14.00h, ha sigut organitzada per l’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de diversos centres i entitats del municipi.

La fira d’enguany aplegarà un conjunt d’activitats de formació i d’oci dirigides a estudiants i famílies per donar a conèixer les opcions educatives i formatives existents a Cornellà i, particularment, les que ofereix Citilab i el seu ecosistema empresarial.

Per part de Citilab, s’exposaran els projectes realitzats pels membres dels clubs de makers, media i programació i es farà una petita presentació d’IoT, que celebrarà la seva pròpia jornada el dia següent. A més, els assistents també podran trobar una mostra del Cicle Formatiu d’Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius d’Obicex, dels drons d’FMIC i de l’aplicació contra el bullying BCNresol.

A la sala d’actes Vicenç Badenes i a l’aula C del Citilab s’impartiran una gran varietat de xerrades sobre sortides professionals, professions del futur, competències personals i, a més, també es parlarà d’altres temes més concrets com el ciberbullying, la realitat virtual o el batxillerat artístic; tot un ventall de possibilitats per cobrir els interessos de tots els assistents.

Però a més de les ponències, el vestíbul, l’Opensurf, les aules B, C i 0, i la plaça exterior de Can Suris oferiran tot tipus de tallers i punts d’informació perquè els participants puguin experimentar i preguntar tot el que vulguin sobre els àmbits que més els cridin l’atenció.

Així doncs, els joves podran participar en els diversos tallers de cuina, comerç, perruqueria i estètica, papiroflèxia, programació o jardineria. L’objectiu és que, mitjançant aquesta dinàmica d’allò més entretinguda, tots els estudiants puguin descobrir o aclarir la seva vocació i els seus gustos per anar teixint el seu futur.

L’assistència és gratuïta i oberta, però per participar en qualsevol dels tallers que es destaquen al programa cal que els interessats es posin en contacte amb el seu centre educatiu de Cornellà.

DIPTIC de la Jornada Apropa (pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar