Jornada Sobre Emprendeduría Jóvenes TIC Y Turismo

Citilab acull la jornada sobre l’emprenedoria i les oportunitats dels sectors TIC i Turisme

El proper 23 de març de 10h a 12h del matí, la Fundació Acció contra la Fam celebra la jornada gratuïta sobre les oportunitats d’emprenedoria en el sector de les TIC i del Turisme del Baix Llobregat que tindrà lloc al Citilab, amb la participació del seu director gerent, Javier González.

L’acte va dirigit a persones emprenedores, personal tècnic de l’administració pública, tècnics d’emprenedoria i entitats de l’ecosistema social, entre d’altres.

La jornada, que tindrà una durada de dues hores, es dividirà en dues parts. En la primera mitja hora, es durà a terme la presentació de l‘Informe Sectores emergentes de emprendimiento para jóvenes en riesgo de exclusión social’ i de la ‘Guía para fortalecer competencias emprendedoras en jóvenes’, ambdós elaborats per Acció contra la Fam i que seran entregats a tots els assistents.

A continuació, es celebrarà una taula rodona sobre l’emprenedoria al Baix Llobregat que serà dinamitzada per Natàlia Anguera, Delegada d’Acció contra la Fam a Catalunya. Els participants de la taula rodona seran: Javier González, Director Gerent del Citilab, Mireia Monfort, Consellera de Turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i Ramon Martínez, Director de la Fundació Futur.

En el debat, els participants reflexionaran i procuraran donar resposta a interrogants com: quines oportunitats ofereix el sector de les TIC i del Turisme del Baix Llobregat als emprenedors? Com es poden desenvolupar projectes d’economia social?

Es prega confirmació d’assistència trucant al telèfon 93 254 03 81.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar