Classe De L'Inicia't

Apunta’t a la nova edició del curs “Inicia’t” de l’abril

El mes d’abril comença una nova edició del curs “Inicia’t” al Citilab. Si la idea de navegar per Internet t’atreu, o vols guardar les fotos de les darreres vacances que encara tens a la càmera o a l’ordinador però no saps com, aquesta és una bona oportunitat per endinsar-te en les possibilitats d’Internet i dels equips informàtics.

Amb aquesta formació es donen les primeres passes en l’ús d’Internet i dels ordinadors, i s’adquireixen els coneixements bàsics per a la navegació, la cerca d’informació i el desat en diferents suports. A més, s’introdueix la creació de documents i l’ús del correu electrònic i d’imatges. El treball és pràctic i se centra en objectius concrets, de manera que s’adquireixen els coneixements a mesura que es fan necessaris per avançar.

Es formaràn dos grups: un dilluns al matí d’11 a 13h, i un altre dijous tarda de 16 a 18h. La formació té una durada de 16 hores, repartides en 8 sessions de 2 hores. Més enllà dels dies de formació, els grups podran seguir practicant a l’espai de navegació lliure OpenSurf, que compta amb ordinadors i connexió a Internet, de 9 a 20 hores.

La idea de base és utilitzar els equips informàtics i Internet amb autonomia, tot aprofitant tots els recursos que ofereix la xarxa. A més, aquest curs és una primera etapa per poder accedir a la resta de l’oferta formativa del Citilab, com ara el SeniorLab o els Clubs, entre altres.

Per a inscriure’s, podeu venir presencialment al Citilab (de 9 a 20 hores), trucar al 93 551 06 60 o escriure a inscripcio@e-citilab.eu. La formació és gratuïta, l’únic requisit és registrar-se com a Citilaber. El carnet té un cost de 3 euros l’any i permet l’accés a les instal·lacions i a les formacions gratuïtes que ofereix el Citilab.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar