Aprèn A Crear Aplicacions Mòbils Amb App Inventor!

Aprèn a crear aplicacions mòbils amb App Inventor!

El proper dijous 16 de febrer a les 17:30h de la tarda comença el curs teòric i pràctic de Programació d’aplicacions mòbils amb App Inventor organitzat pel Citilab.

L’objectiu d’aquest curs presencial és aprendre a crear i programar aplicacions per a mòbils i tauletes utilitzant sistemes de programació per blocs.

La finalitat d’aquesta introducció en el món de les apps és fer possible que els participants puguin assolir coneixements mínims de programació amb AppInventor, conèixer i aprofitar les característiques dels dispositius mòbils i, com a objectiu final, publicar les aplicacions creades a Google Play.

El curs s’adreça a un públic general, va dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer el món de les aplicacions mòbils, sempre que tinguin més de 12 anys. L’únic requisit previ és que tots els inscrits facin ús de dispositius mòbils com a simples usuaris.

La durada del curs és de 24 hores repartides en 16 sessions en total, de 1 hora i mitja cadascuna: cada dijous de 17:30h a 19h de la tarda, del 16 de febrer al 15 de juny. Per assistir-hi, no és necessari portar cap tipus d’equip propi, Citilab facilitarà una tauleta tàctil per la realització del taller i materials online pel seguiment del curs.

La metodologia d’aprenentatge és dinàmica, de manera que els usuaris aprendran construint projectes de dificultat creixent. D’aquesta manera, es potenciarà el treball en grup i es faran servir eines obertes per aprofitar el suport de la comunitat i compartir el coneixement adquirit.

Més informació

Preu: 75€ 

Descompte del 50% per a totes les persones que es troben a l’atur, progenitors a l’atur i jubilats.

Inscripció: inscripcio@citilab.eu / 93 551 06 60

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar