skip to Main Content
Noves Cites Per Millorar La Teva Feina I Els Teus Projectes Amb Projectlab

Noves cites per millorar la teva feina i els teus projectes amb Projectlab

Estàs ple d’idees, tens visió, vols canviar la societat? Pots fer-ho a través d’un projecte innovador des del teu lloc de treball, pots fer-ho com a líder d’innovació dins d’una organització, inclús, pots fer-ho col·laborant des de fora de les organitzacions. Què esperes? Converteix les teves idees en projectes. Aquest és l’esperit del ProjectLab i et mostrarem com fer-ho.

ProjectLab neix de la necessitat de transformar les bones idees en productes i serveis que aportin valor a la societat. En el context actual, la innovació és necessaria i depèn de persones capaces de construir projectes per convertir idees en realitats. Què fem al ProjecLab?

Open Talks (Xerrades de 2 hores):

  • Trencant Barreres! Com utilitzar la innovació per promoure el canvi? Què podem fer quan ens adonem que serà necessari un canvi important per aconseguir el nostre objectiu i ni la organització ni l’equip semblen estar preparats? El nostre suggeriment: innova en el procés de treball. Dissenya un projecte que et permeti trencar les barreres. Innova per innovar. Vols saber més? Inscriu-te en aquest enllaç!
  • Fés màgia! Trucs i consells per avançar amb els teus projectes. Si quan penses en tot allò que pot sortir malament en el teu projecte et desanimes, vine a aquesta sessió. Hem viscut aquest moment i encara que no tenim la vareta màgica, mitjançant alguns trucs que compartirem amb tu, hem aconseguit dur a terme projectes difícils d’innovació. Bé, no tots. Vols saber més? Inscriu-te en aquesta xerrada
  • Canvi! Canvia el teu treball, o canvia de treball. No t’aturis! Segueix! Però si no sembla haver-hi forma de canviar la situació, en algun moment has de considerar la probabilitat de deixar-ho. Abans que passi això, vine a la nostra Open Talk i compartirem amb tu algunes reflexions que et poden ajudar a donar-li la volta a la situació i llançar un bon projecte. Vols saber més? Inscriu-te en aquesta xerrada, aquí! 

Project Sessions (Sessions de treball de 4 hores):

En aquesta sessió de treball, experimentarem la innovació i llançarem un projecte de canvi. Quatre hores intensives de treball per comprendre el context en què ha sorgit una oportunitat, generar idees creatives per aprofitar-la i dissenyar un projecte que permeti transformar-les en realitat. Inscriu-te en aquesta sessió.

Programa ProjectLab:

La ruta de l’innovador: competències personals i passos a seguir per llançar el teu projecte d’innovació en una organització o per oferir-te com a ajuda a una organització externa.

Un programa molt especial que t’ajuda a desenvolupar les teves competències per a la innovació i aplicar un mètode simple i eficaç per executar el projecte que necessites per innovar. Des de la comprensió de l’oportunitat fins a la capacitat de convertir una bona idea en realitat, seguim el mètode pas a pas, aplicant eines per solucionar problemes utilitzant la imaginació en un procés creatiu. Tot això per mobilitzar persones, recursos i organitzacions en la gran aventura del món laboral actual, el projecte de innovació. Existeixen 2 modalitats:

  • Programa complet: Programa de 5 dies, mitja jornada. Perquè, per fer les coses bé, cal tenir calma. Data d’inici: 19/9/2016 Data Final: 23/9/2016 de 10:00h a 14:00h Durada: 20 h. Vols saber més? Inscriu-te al Programa Complet, aquí!
  • Programa Intensiu: Programa intensiu en 2 dies, jornada completa. Perquè sovint, una mica d’estrès ajuda a ser més eficients. Data d’inici: 27/9/2016 Data Final: 28/9/2016 de 10:00h a 19:00h Durada: 16 h. Pausa i refrigeri inclós. Vols saber més? Inscriu-te al Programa Intensiu, aquí!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar