Citilab Presenta La Nova Oferta Formativa Per La Temporada De Tardor

Citilab presenta la nova oferta formativa per la temporada de tardor

Amb l’inici de la nova temporada, Citilab presenta una nova oferta formativa, amb possibilitats per tot tipus de persones de totes les edats.

Per als més grans, Citilab ofereix diverses formacions que tenen com a principal objectiu l’alfabetització tecnològica. En aquest sentit, durant la tardor es durà a terme la formació d’Iniciació a Internet, on els adults podran aprendre els coneixements bàsics que els permetran navegar, trobar informació o aprendre a utilitzar el correu electrònic, entre d’altres coses. A més a més, també podran assistir a la formació “Exprimeix totes les possibilitats del teu mòbil”, un curs de 8 sessions on els assistents experimentaran amb els seus dispositius mòbils per aprendre a utilitzar la càmera o descarregar aplicacions.

Formació en programació

Per als més joves, Citilab ofereix diverses formacions en programació. En primer lloc, a la tardor començarà el curs “Iniciació a la programació amb Scratch”, on nens d’entre 8 i 12 anys tindran la possibilitat d’introduir-se en la programació per tal de canviar la forma d’interactuar amb la tecnologia i resoldre problemes, tot aplicant teories del pensament computacional i el pensament lògic. Els joves a partir de 12 anys podran aprendre a programar dispositius electrònics i robots amb la formació “Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino”. D’altra banda, Citilab ofereix la possibilitat de programar aplicacions per mòbils i tablets que treballin amb el sistema operatiu Android a través de la formació “Programa les teves aplicacions mòbils amb AppInventor”.  

Citilab continuarà amb les formacions més creatives a través dels clubs, on es fomenta l’auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes. En el club de programació ens dediquem al desenvolupament de videojocs i històries animades; al club de media-vídeo, explorem nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difusió a partir dels projectes proposats pels participants i al club de makers tenim l’aspiració de muntar la nostra pròpia màquina de CNC.

Finalment, per aquelles persones que ho necessitin, a l’Opensurf del centre s’ofereix assessorament en l’àmbit d’Internet i les noves tecnologies de forma contínua i oberta, amb l’objectiu que el ciutadà es converteixi en partícip dels processos d’innovació.

Si esteu interessats podeu tramitar la inscripció enviant un correu a inscripcio@citilab.eu o bé trucant al telèfon: 93 551 06 60.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar