Citilab Acull La 9ª Edició De La Universitat D’Estiu De Les Dones Del 11 Al 15 De Juliol

Citilab acull la 9ª edició de la Universitat d’Estiu de les Dones del 11 al 15 de juliol

Amb l’objectiu de posar en valor la tasca desenvolupada per moltes dones i contribuir a la seva visibilització i al seu reconeixement, Citilab acollirà entre l’11 i el 15 de juliol la Universitat d’Estiu de les Dones, els cursos d’estiu inaugurats per les escriptores Rosa Regàs o Emma Riverola, especialitzats en igualtat de gènere.

Pel que fa als cursos, en primer lloc s’imparteix “En primera persona: la veu de les dones a la ciència i la investigació”, en el qual es parlarà de les “científiques invisibles” tant al llarg de la història com en el món actual i de la lluita que aquestes han de dur a terme per assolir càrrecs de responsabilitat en el sector de la ciència.

A més a més, també es celebrarà el curs “Les dones en la generació del 27”, on es debatrà com, durant l’època daurada de creació artística i literària, els homes van treure el protagonisme a dones dedicades a la filosofia, l’escriptura o la poesia.

Finalment, també es celebrarà “Claus de comunicació professional i acadèmica des de la perspectiva de gènere”, curs que té per objectiu principal reflexionar sobre els mecanismes i estereotips comunicatius que es fan servir a l’hora d’interactuar en públic.

D’altra banda, durant les jornades tindrà lloc la taula rodona comuna a tots els cursos “Castelleres per la igualtat”, on dones de colles castelleres compartiran les seves experiències per assolir la igualtat en aquest món.

Informació básica

Durada: 20 hores en horari de matí.
Preus: consultar aquí.
Cursos oberts a tothom. 

Els cursos poden ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció, crèdits ECTS o crèdits de formació docent per al professorat funcionari.

Podeu accedir al programa de les jornades aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar