Laia Sánchez Presenta Els Resultats Del Projecte Europeu Mind The GAP! Al Consell De La Dona De Cornellà

Laia Sánchez presenta els resultats del projecte europeu Mind the GAP! al Consell de la Dona de Cornellà

El passat dimarts 14 de juny la responsable del Social Media Lab Laia Sánchez va presentar al Consell de la Dona de Cornellà el projecte i consorci europeu Mind the GAP!, com també els resultats que aquest ha obtingut durant el seu recorregut.

El projecte

Al 2020, 1.300 milions de persones seran necessàries per omplir les necessitats laborals del sector de les STEM, però tot i aquesta demanda, el nivell de graduats en STEM és cada cop menor, sent la deserció de noies la més creixent.

El consorci del projecte, format per socis del Regne Unit, Països Baixos i Espanya, s’ha compromès a promoure l’ensenyament de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) oferint suport tant a professors com a noies per a què aquestes escullin trajectòries en aquest sector i puguin desenvolupar les habilitats socials necessàries per poder treballar en un entorn tradicionalment dominat pels homes.

Per aconseguir els objectius del projecte, aquest ofereix un conjunt de tallers per a professors i noies guiats per professionals del sector. A més a més, el projecte ha creat una plataforma on es troben disponibles eines i recursos per professors interessats en convertir-se en tutors de noies en STEM, com també recursos i eines especials per noies en STEM que vulguin perseguir aquesta trajectòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar