Vols Saber Què és El Big Data? Conferència Al Citilab 10 De Juny

Vols saber què és el Big Data? Conferència al Citilab 10 de juny

En el context de l’actual exposició que acull el Citilab Immersos en les Dades (una adaptació de l’exposició “Big Bang Data” del CCCB), el proper divendres 10 de juny José Luis de Vicente, comissari de l’exposició, impartirà la conferència “Què és el Big Data?”.

Vicente, escriptor i investigador especialitzat en l’anàlisi dels espais culturals existents entre la tecnologia, la innovació social, l’art i el disseny, debatrà sobre què és la producció de dades massives, què ha suposat la reducció del cost d’emmagatzematge d’informació digital i, sobretot, s’exploraran quins són els efectes de la dadificació al món.

La conferència

Data: Divendres 10 de juny de 2016.
Horari: de 18:00 a 19:30 hores.
Lloc: Citilab (Plaça Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat).
Preu: gratuït.

Et pots registrar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar